Oma kunto

Asiakastarinoita

Onnistumisia ja tuloksia

Asiakastarina: Tanja

Tanjan kanssa aloitettiin yhteinen prokkis joulukuussa. Matkahan on vasta alussa, mutta kolmessa kuukaudessa nainen on saanut älyttömiä tuloksia aikaan!

3kk:n tulos: paino on pudonnu -10,5kg!! 👏🤩

Niinku sanoin, matka on vasta alussa, mutta upeasti on homma lähtenyt liikkeelle. Tanja on kiinnittänyt huomiota perusasioihin: säännöllinen liikunta sekä perus-terveellinen ruokavalio. Ei poppas-konsteja 😉

Tanjan omia ajatuksia tähän astisesta matkasta:

”Joulukuun alussa startattiin Joonaksen kans ja tavoitteena oli nostaa arkiaktiivisuutta mm. lenkkeilyn ja hiihdon kautta ja saada alkuun sali 2krt viikko-ohjelmaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Myös ruokavalio on kokenut tarkastelun ja se on muuttunut laadukkaammaksi ja monipuolisemmaksi mikä on edesauttanut painonpudotusta 😊 Tämä kolme kuukautta on vaatinut kovaa motivaatiota, tavoitteellisuutta ja arjen aikatauluttamista, mutta silti samaan aikaan on tuntunut, että tulokset on tulleet suht helposti. Joonasta saa kyllä kiittää tsempistä ja hyvistä treeneistä 👍☺️ Isompia vastoinkäymisiä ei ole ollut, mutta välillä vanhan selkävaivan kummitellessa pääkopassa on Joonaksen osaaminen ja tsemppi ollut tarpeen ☺️ Matka on vielä ihan alussa ja nälkä kasvaa syödessä, joten katsotaan mitä vielä on tulossa 😉”

Asiakastarina: Hanna

Hannan kanssa yhteinen prokkis on tällä kertaa tullu päätökseen, mutta eihän sitä tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan 😉

Hanna kanssa oli tosi helppo tehä töitä. Tulimme hyvin juttuun ja Hanna oli erittäin vastaanottavainen valmennettava. Matkan varrella oli murtunutta kättä yms, mutta se ei Hannan treenaamista hidastanut, vaan tehtiin mitä kulloinkin parhaaksi katsottiin tilanteeseen soveltuvan.

Hannan tulokset valmennuksen aikana:

Kyykky: 1×67,5kg -> 1x85kg

Sumo-mave: 1x75kg -> 1×92,5kg

Penkkipunnerrus: 1x40kg -> 1x50kg

Leuanveto: 1x punaisella kuminauhalla -> 1x+5kg (kehonpainolla 6 toistoa)

Mitat:

Reisi: 59cm -> 66cm

Lantio: 98cm -> 107,5cm

Vyötärö: 78cm -> 77cm

Rintakehä: 93cm -> 107,5cm

Käsivarsi: 28,5cm -> 33cm

Hannan kommentit: ”2,5 vuotta sitten otin Joonakseen yhteyttä ja pyysin häneltä treeniohjelman. Tavoitteeni oli kehonmuokkaus ja suorituskyvyn parantaminen.

Joonas on helposti lähestyttävä tyyppi, ja yhteiset treenit on ollu ihan parhaita. Treenien lomassa on vaihdettu kuulumiset ja parannettu yhessä maailmaa. Aina kun motivaatio tuntui olevan kateissa, Joonas kysyi tarvinko perseelle potkaisua vai lepoa. Monesti ensimmäinen vaihtoehto auttoi, ja treenit taas jatkui!

Joonas on työssään selkeä ja määrätietoinen. Hän osaa perustella työnsä; miksi kannattaa tehdä mitäkin. Ohjelmat on ollu vaihtelevia ja monipuolisia.

Matkalle on mahtunu takapakkeja; loukkaantumisia, sairastelua ja motivaation puutetta. Kaikista näistä huolimatta oon saanu valtavan hyviä tuloksia aikaan. Etenkin sen, että treenaaminen on jäänyt isoksi osaksi omaa arkea! Näillä eväillä on helppo jatkaa itsenäisesti treenaamista.🤩”

Asiakastarina: Heidi

Vuonna 2020 selkäni alkoi oireilla ajattelin, että tämä on ohi menevää ja jatkoin treenaamista normaaliin tapaan. Kuitenkin oireet alkoivat paheneen ja normaaleista arkipuuhista selviytyminen kävi haastavaksi treenaamisesta puhumattakaan. Lääkäri käynnillä selvisi, että kyseessä on oikeavoittoinen välilevynpullistuma. Siitä alkoi kuntouttaminen ja useiden lääkekuurien syönti. Monella lääkärillä, fysioterapeutilla, osteopaatilla ja hierojalla kävin, eikä oikein mistään ollut merkitsevää apua. Jokaiselta sain uusia liikkeitä ja kuntoutus ohjeita ja lopulta niitä alkoi olla niin paljon että en edes tiennyt mitä pitäisi tehdä ja mitä ei.

Päätettiin aloittaa yhteinen projekti Joonaksen kanssa ja tavoitteena oli saada selkä kuntoon, saada vähän painoa tippumaan ja kehittää lihaksia. Ja se oli hyvä päätös sillä Joonas on aivan huippu tyyppi ihmisenä sekä valmentaja. Joonas antoi treeniohjelmat ja ruokavalioon ohjeita mitä alkaa noudattamaan. Niin lähti yhteinen matka käyntiin ja opin tosi paljon uutta treenaamisesta ja erityisesti kuuntelee omaa kroppaa. Treenit sujui hyvin ja saatiin ne tulokset aikaan mitä tavoteltiin. Selkä kuntoutu niin että olen saanut elää kivutonta elämää ilman särkylääkkeitä, paino tippui reilu 5kg mikä oli tavoitteena, lihakset kehittyi ja voimaa on tullut lisää.

Alku kauhistukset valmentajasta kääntyi ihan päinvastaisiksi. Joonaksen kanssa pystyi puhumaan aiheesta kun aiheesta ja aina kysyä jos joku mietitytti. Se että joku siellä salilla sua kyttää ja neuvoo on oikeesti hyväksi. Lisäksi Joonas on tuonu mulle rohkeutta treenaamiseen ja kokeileen niitäkin liikkeitä mitkä on ollu inhokkeja.

Puolen vuoden matka Joonaksen kanssa on ollut mahtava. Olen kehittynyt fyysisesti sekä henkisesti ihmisenä ja treenaajana. Isoin asia mistä olen erittäin onnellinen on että sain pitkään vaivanneen selän kuntoon. Itse kaikki työ on tehty, mutta ilman Joonasta se ei olisi onnistunut! Joonas on huippu valmentaja!

 

Heidin tuloksia:

Reisi: -5cm

Lantio: -5cm

Vyötärö: -13cm!!!

Rintakehä: -9cm

Käsivarsi: -3cm

 

Kyykkyyn: +30kg

Leuanveto: +2,5kg

Penkki ja sumo-mave molemmat: +2,5kg

JA KAIKISTA TÄRKEIN: EHJÄ SEKÄ VAHVA SELKÄ 💪😉

Asiakastarina: Tanja

Tanjan mietteet:

”Pitkään mietin ja pähkäilin, että otanko ptn kun treenit kulki hyvin mutta jotenkin kaikki junnas paikoillaan. Ja vielä loukkasin aiemmin keväällä polven niin senkin takia halusin, että ammattilainen kattois vähän perään.

Joonas vaikutti ihmisenä mukavalta kun monesti yhyäaikaa salilla oltiin joten päädyin valitsemaan hänet. Tarkoitus oli 3 kk treenata tiiviisti mutta aika meni niin nopeaa ja oli mukava ku joku passas valmiiksi, että vuosi hurahti ihan yhtäkkiä. Toki olin muutaman kuukauden sairastelujen takia ”telakalla”.

Mutta suosittelen kyllä pitempää jaksoa ptn kanssa, kerkesin oppia vaikka mitä ja sain paljon eväitä taas tulevaan.”

Tanjan kanssa oli mukava aloittaa valmennus, koska lähtötilanne oli jo niin hyvä. Joitakin uusia liikkeitä otettiin ohjelmistoon ja niiden kanssa käytettiin toki enemmän aikaa tekniikan opetteluun. Tanja oli valmennettavana erittäin innokas treenaamaan. Välillä piti olla enemmän toppuuttelijana kuin perseelle potkimassa 😉 Mielestäni hienosti takaketjuun tullu kehitystä 💪 arvostan suuresti Tanjan avoimuutta sekä elämäniloa. Aina oli mukava tulla treeneihin. Kovasti tsemppiä Tanjalle jatkoon 😊👍 #skyisthelimit

Tanjan tulokset:

Sumo mave: 3x65kg -> 1x105kg

Leuanveto: 2x-13kg-> 2×1 leuka kehonpainolla